fbpx

Voor niemand leuk, corona. Onze deelnemers moeten allemaal op de woning blijven, dus het is erg rustig bij ons op de boerderij.
En wij verwachten dat dit nog wel even gaat duren, ook wij balen hiervan. Maar veiligheid voor iedereen staat voorop, dus pas goed op jezelf en elkaar.

Onze biologische boerderijwinkel blijft geopend, dagelijks van 9 tot half 6, met uitzondering van de zaterdag. Dan zijn wij geopend van 10 tot 3.
We zorgen extra goed voor de hygiëne en we gaan er vanuit dat iedereen 1.5 meter afstand houdt, ook de koffiehoek is verwijderd zodat er meer ruimte is om afstand van elkaar te nemen.

De broodbestellingen voor bakkerij Verbeek kunnen tot dinsdagochtend half 12 doorgegeven worden, deze worden dan donderdag geleverd.
Andere speciale producten nodig? Laat het ons gerust weten!
Ga je liever niet de winkel in? Maar heb je toch producten nodig? Stuur een appje naar 0642062961, of stuur je bestelling door naar info@boerderijgroeizaam.nl. Geef een tijd aan wanneer je langs wilt komen en wij zorgen ervoor dat de bestelling buiten klaar staat, betalingen via een betaalverzoek.