Vrijdag 26 juli is het weer zover, dan vindt ons jaarlijkse oogstfeest / opendag plaats. En dat belooft weer een dag vol gezelligheid te worden.
Diverse kraampjes hebben zich al aangemeld om hun producten te verkopen, wil jij hier ook onderdeel van zijn? Laat het ons weten! Of heb jij creatieve talenten en wil je deze graag ergens laten zien nu Oord niet doorgaat? Ook dan ben je van harte welkom, neem contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Het oogstfeest vindt plaats van 10 tot 3, iedereen kan zijn eigen aardappels komen rooien, net als uien. En kom natuurlijk zo’n fantastische bos bloemen plukken. Ook vinden en rondleidingen plaats zodat je meer te weten komt over wat wij precies doen. Om 10:30, 11:30 en 14:30 is er yogaspel in de pluktuin, er is livemuziek op het erf van Jules van Brussel en Paul Wiersema. Er zijn heerlijke verse frieten te verkrijgen, net als pizza uitonze houtgestookte oven. Er is gebakken vis te koop. Neem contant geld mee, of een telefoon die QR codes kan betalen.
We zien jullie graag op vrijdag 26 juli, tot dan!