Omdat we vorig jaar zo hebben genoten van de mooie plukavonden, heb je dit jaar weer de kans om je op te geven voor zo’n fijne avond.

Op donderdagavond 18 juli en donderdagavond 15 augustus zijn Henriëtte en Sanne weer aanwezig om iedereen de fijne kneepjes te leren.
Om half 8 start de avond onder de stretchtent, we maken even kennis met elkaar en vervolgens volgt de uitleg. Daarna mag iedereen een mandje pakken plus een schaar en alles plukken wat je mooi vindt. Na een pauze met koffie en thee met lekkere baksels van onze (winkel bedrijfsleider) Lisanne volgt de uitleg om de bos te maken.
Dit alles bieden we aan voor €15,- per persoon. De mooie bos bloemen mag natuurlijk mee naar huis, geef je snel op door een mail te sturen naar info@boerderijgroeizaam.nl.

ZIjn deze avonden geen optie voor jou? Maar wil je toch ontzettend graag meedoen aan een plukavond met je collega’s, vrienden, buren, familie etc? Contact ons, dan gaan we kijken naar een avond, of ochtend in het weekend die wel voor jullie past!