Een recept uit de NOPBOX

Ingrediënten 

1 knolselderij, geschild en in frietjes gesneden.

5 eetlepels olijfolie

3 eetlepels honing

Klein bosje tijm, enkel de blaadjes

50 gram geraspte kaas

Zout, naar smaak

Bereidingswijze: 

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kook de knolselderijfriet, 5 minuten, in een pan met ruim water. Giet af en laat goed uitlekken.

Meng in een kom de honing, olijfolie, tijm en zout. Hussel hier de knolselderijfriet door, zodat ze allemaal een laagje van het honingmengsel hebben.

Schep de frieten op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg dat ze niet op elkaar, maar naast, elkaar liggen.

Rooster de frieten 25 minuten. Keer ze halverwege om.

Zet je oven op de grillstand. Verdeel de kaas over de friet en grill nog 5 minuten, tot de kaas knapperig is.