Iemand verrassen met een tegoedbon voor een plukboeket? Steek iemand een hart onder de riem in deze rare tijden. 

Ook bij ons op boerderij Groeizaam blijven het rare tijden, enkele deelnemers zijn weer begonnen met werken. De kantine is opnieuw ingericht, zodat er tussen iedereen 1.5 meter afstand zit. Op dit moment werken er 3 a 4 deelnemers per dag, dit gaat om de mensen die zelfstandig en/of thuis wonen. De deelnemers die op een woonvorm wonen mogen helaas nog niet komen. Heel jammer, want wat missen wij iedereen. Onze begeleiders Loes en Lianne werken op dit moment op de woning aan de Pilotenweg. Hierdoor werkt voornamelijk Sanne in de winkel op dit moment, de winkel is nog gewoon op de gebruikelijke tijden open.

In deze tijden zijn er veel vragen naar de pluktuin en wanneer er nu eindelijk bloemen zijn. Wij snappen dit, iedereen heeft zin in een vaas met vrolijkheid op tafel. Helaas moeten we jullie nog even teleurstellen. Maar daarom hebben we nu wel tegoedbonnen gemaakt. Er staat op de bon dat deze in te leveren is tussen 1 juni en 1 oktober, maar voor ons is het lastig in te schatten wanneer de pluktuin er klaar voor is. Wij zullen het laten weten op de website en social media wanneer de pluktuin er klaar voor is.
De plukbonnen gaan als een speer, maar er zijn nog enkele verkrijgbaar! Dus sla je slag als je nog iemand wilt verassen, er is ook een mogelijkheid dat wij hem opsturen.
Blijf gezond allemaal!